Flyttfirma Älvsjö

Säker och smidig flytthjälp

Övriga tjänster

Bohagsflytt

Vi är specialister på alla former av bohagsflyttar, både stora och små. Vi är erfarna, flexibla och serviceinriktade när vi genomför våra flyttar. Våra uppdrag är dessutom ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa.

Kontorsflytt

Vi har även lång erfarenhet av företagsflyttar, stora och små, tillfälliga och permanenta. Hör av dig till oss om ditt företag har växt ur det gamla kontoret. Med vår hjälp så kommer kontorsflytten ske smidigt så att verksamheten inte behöver stanna upp onödigt länge.

lager

Magasin och lager

Behöver du lagerutrymme under flytten eller har du växt ur ditt hem och är i behov av att kunna förvara saker tillfälligt eller mer permanent? Bagartorps Åkeri & Express har lagerlokaler och magasin för uthyrning för både gods och bohag. När det gäller magasinering samarbetar vi dessutom med Safe Minilager.

Bemanning

Hos oss kan du även hyra personal, i form av stadsbud och expressabetare. Du kan hyra personalen för kortare eller längre tid. Hos oss finns stor erfarenhet av bland annat olika lagerarbeten, packning, vaktmästare, truckförare samt B- och C-chaufförer.

 

Har du köpt ett nytt hus? Vi kan hjälpa dig att få flytten att flyta på ett smidigt sätt!