Övriga tjänster

Bohagsflytt

Vi är specialister på alla former av bohagsflyttar, både stora och små. Vi är erfarna, flexibla och serviceinriktade när vi genomför våra flyttar. Våra uppdrag är dessutom ansvarsförsäkrade.

Kontorsflytt

Vi har även lång erfarenhet av företagsflyttar, stora och små, tillfälliga och permanenta. Hör av dig till oss om ditt företag har växt ur det gamla kontoret. Med vår hjälp så kommer kontorsflytten ske smidigt så att verksamheten inte behöver stanna upp onödigt länge.

Bud och transporter

Vi är ditt val för budleveranser i Stockholm! Oavsett om det är vardagliga paket eller speciella transporter, är vi redo att hjälpa till. Vi vet hur viktigt det är med pålitliga leveranser i en storstad som Stockholm, så vår målsättning är att erbjuda snabba och prisvärda tjänster.

Flyttstädning

När det är dags att flytta är en noggrann städning viktig. Med oss får du inte bara professionell städning till ett bra pris, utan också garanterad kvalitet.

Flyttfirma Älvsjö övriga tjänster magasinering lager

Magasin och lager

Behöver du lagerutrymme under flytten eller har du växt ur ditt hem och är i behov av att kunna förvara saker tillfälligt eller mer permanent? Vi har lagerlokaler och magasin för uthyrning för både gods och bohag. 

Har du köpt ett nytt hus? Vi kan hjälpa dig att få flytten att flyta på ett smidigt sätt!